Nederlandse Filmacademie

Amsterdam, 2014-2017, 4,800 m2 – 2,400 m2, college, back offices, studios

Introducing new space, connection and openness into Koen van Velsen’s existing Film Academy building. 

Designed for interaction

Opening an imposing, enclosed internal structure. Improved use of space allows departments to interact and connect.

Connected by people

Re-used classics alongside innovative concepts and professional furniture. Using corridors structure and voids to unlock 200 m2 of functional space. Showcase example of making your budget go further.

Book a design consult

Our designers are here to help. Let's discover together how we can support your business goals through interior architecture. Tell us about your biggest challenge in a personal consultation.

9 + 13 =

Share This